Gezondheid, Hijama, Uncategorized, voeding

Appelazijn voor hulp bij afvallen

  Appelazijn voor hulp bij afvallen

 

In het kort

Appelazijn, een zeer veelzijdig product. Deze week is het product al regelmatig naar voren gekomen door de enorme hoeveelheid gezondheidsvoordelen. De gezondheidsvoordelen van appelazijn zijn al duizenden jaren bekend. Het werd gebruikt als een eeuwenoude remedie, en is recent onderzocht door wetenschappers op het gebied van voeding. Deze onderzoekers concludeerden dat appelazijn helpt bij verschillende ziektes en zelfs kan bijdragen bij afvallen. Appelazijn begint langzaam maar zeker terug te keren in ons keukenkastje.

 

Appelazijn is een zuur vloeibaar product gemaakt door appels te verpulveren en de suikers hiervan te fermenteren. Het proces van begin tot eind neemt bijna 4 jaar in beslag. De appelazijn die wij verkopen is ongepasteuriseerd en rauw. Het wordt op een natuurlijke manier geproduceerd. Ongepasteuriseerd betekend dat de azijn nog ‘in leven’ is. De azijn wordt niet gekookt en behoudt dus alle vitamines en mineralen.

Afvallen met appelazijn 

Appelazijn is erg goed voor je verteringsstelsel. Het onderdrukt de eetlust en meerdere studies hebben aangetoond dat appelazijn je een voller gevoel geeft. Hierdoor consumeer je minder calorieën.

Regelmatig gebruik van appelazijn toont dus aan dat je langer een vol gevoel behoudt. Een onderzoek toonde aan dat de kandidaten die meededen minder calorieën consumeerden gedurende de dag. (En ze deden hier niet eens hun best voor!) Het consumeren van minder calorieën per dag kan leiden tot veel gewichtsverlies. Natuurlijk is het altijd belangrijk om daarnaast gezond te eten en te sporten.

Het dagelijks gebruiken van appelazijn kan vetopbouw voorkomen door het metabolisme te verbeteren. Het kan helpen met afvallen door de vetten in het lichaam af te breken. Hierdoor verbrand je deze vetten effectief in plaats van het op te slaan als reserve.

Onderzoek heeft aangetoond dat appelazijn helpt bij het reguleren van bloedsuiker en insulinewaardes. Wanneer ons bloedsuiker stabiel is zijn we minder geneigd voedsel te nuttigen die hoog is in calorieën en suikers.

Maagzuur is een veelvoorkomend probleem in onze samenleving. Vele mensen hebben hier na elke maaltijd last van. Helaas grijpen velen naar medicijnen wanneer ze hier last van hebben. Medicijnen kunnen schadelijk zijn, al helemaal op de lange termijn.

Wanneer rauwe appelazijn wordt toegevoegd aan ons dieet helpen we onze maag om onze voeding beter te verteren. Hierdoor kan het zijn dat je minder last hebt van maagzuur.

In appelazijn zitten appel pectine vezels. Dit speciale ingrediënt komt voor in rauwe en ongepasteuriseerde appelazijn. Het helpt het verteringsstelsel volledig tot rust te komen. Hierdoor krijg je minder last van een opgeblazen gevoel, kramp en winderigheid.

Appelazijn helpt bij afvallen

Appelazijn helpt bij afvallen

Appelazijn detox drankje  

Wanneer appelazijn wordt gecombineerd met een goede honing, habba sawda en water heb je een zeer krachtige tonic die het verteringsstelsel een boost kan geven. Het probleem ligt meestal bij het hebben van te weinig maagzuur om ons voedsel te kunnen verteren. Appelazijn zorgt voor meer maagzuur, waardoor de problemen afnemen.

Ingrediënten:

250 ml water

2 eetlepels appelazijn

1 theelepel rauwe honing

1 theelepel zwarte zaadolie

Meng alles door elkaar met een lepeltje en drink het goedje meteen op. Gebruik lauw water zodat de honing sneller smelt.

Appelazijn en zwarte zaadolie zijn twee natuurlijke ingrediënten en ondersteunen onze gezondheid.

Hierdoor zijn dit ideale ingrediënten voor een detox drankje.

Waar koop ik het?

In onze webshop verkopen wij biologische en ongepasteuriseerde appelazijn. Ook verkopen wij zwarte zaadolie en honing. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Bekijk al onze producten op www.siha.nl.

Heb jij ervaring met appelazijn ?

Deel het met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *